Heerlijk slapen middenin het mooie natuurgebied Nationaal Park de Alde Feanen, waar rust en ruimte de boventoon voeren.

Voor zowel groepen die bij ons een dag activiteiten achter de rug hebben als passanten die een plek zoeken om te overnachten, is er de mogelijkheid kamp op te slaan op ons kampeerterrein 'De Reidplûm'. Er is plaats voor alle soorten tenten en je kunt gebruik maken van goed en schoon sanitair met warm stromend water.
De Reidplûm is in december 2012 overgenomen door Outdoor Veldboom en in samenwerking met het Fryske Gea is er een schitterend natuurkampeerterrein ontstaan. Groene energie en minimale uitstoot staan dan ook centraal. Dit wordt onder andere nagestreefd door afvalscheiding, waterbesparende douches en toiletten en de inzet van biologische schoonmaak- en onderhoudsmiddelen.

BEL ME TERUG RESERVEREN

Je kunt de omgeving optimaal beleven door de uitgezette fiets-, wandel- en zelfs kanoroutes. Een kano huur je bij ons al voor 5 euro per uur. Daarnaast kun je cultuur opsnuiven in bijvoorbeeld het nabij gelegen Skûtsjemuseum.

Voor meer informatie en prijzen, klik hier.

"Onthaasten ten top. Wat een heerlijke manier om van deze prachtige natuur te genieten."

"Ik heb mijn collega's op een andere manier leren kennen. Super om op deze manier een dagje weg te zijn met de afdeling (teamspelen)"

"Het was een mooie dag met de mannen op pad. En natuurlijk hebben wij gewonnen! (highland games)"

"Wow, we mochten zelf echt vuur maken (schoolkamp)"

"Wat een prachtige route dwars door Nationaal Park de Alde Feanen , we waren een met de natuur (kano varen)"

"Wat hebben de kinderen een heerlijke middag gehad, op die manier was het voor ons ook een feestje (kinderfeestje)"

"Hilarisch! (bumper bal)"